Vanhempieni kaltainen

Vanhempieni Kaltainen

Vanhempieni kaltainenParisuhdeoppaissa puhutaan asioista, joita hyvin harva on lapsuudessaan nähnyt. Koska esimerkki voittaa aina neuvot, on hyvä miettiä, mitä olemme lähtöperheeltämme tällä saralla oppineet ja mitä olemme toistaneet tai tehneet toisin omassa kodissa.

Tässä kirjassa haastatellut kertovat, mitä he näkivät lapsina aikuisten välisestä rakkaudesta ja vihanpurkutavoista. He kertovat myös lapsen pelosta ja siitä, mitä kotiteatterin opeista seurasi omaan perheeseen.Periytyikö ero?

Terapiasukupolvella on taito pohtia vanhempiensa oppeja ja esimerkkejä, joista pyristellä pois. Mutta kuinka hyvin he itse ovat päässeet opituista tavoista irti ja minkä mallin he ovat jättämässä omalle jälkikasvulleen.

Tarkoitus on antaa uusia näkökulmia ja työkaluja ymmärtää omaa käytöstä sekä valaista näin tietä toisin tekemiselle.

Kirjailija: Marianna Stolbow
Kustantaja: WSOY
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 187
Painos: 1. painos
Julkaisuvuosi: 2016

Osta: