Kutsu Marianna puhujaksi tilaisuuteenne

Puhuja ja luennoitsija

Olen pidetty luennoitsija parisuhteeseen ja perheeseen liittyvissä aiheissa mutta toiminut myös haastattelijana aina vaalipaneeleista kirjallisuuskeskusteluihin. Esiintymiskokemusta olen hankkinut lukuisissa radio- ja tv-ohjelmissa, joista paloja täältä. Koulutustilaisuuksien ohella minut on pyydetty myös pitämään juhlapuheita vihkipareille.

Olen pohjakoulutukseltani FM ja valmistunut Helsingin yliopistosta pääaineenani yleinen historia, sivuaineina sukupuolentutkimus sekä italialainen filologia. Ennen nykyistä ammattiani olen toiminut mm. tiedottajana, kääntäjänä, opettajana.

Olen pitänyt aina tärkeänä päästä ihmisten välisessä kommunikoinnissa sanojen taakse ja siksi opiskellut niin Voimauttavan valokuvan menetelmää että kirjallisuusterapiaohjaajaksi. Käytän toiminnassani paljon kuvaa ja tekstejä. Olen lanseerannut taidelähtöisen eroseminaarin ja koulutan yhä kaikki maamme eroseminaariohjaajat. Olen opiskellut ja asunut monissa eri maissa ja elänyt koko ikäni kaksikielisessä perheessä. Työkieleni on kuitenkin ensisijaisesti suomi.

Parisuhdeneuvoja Marianna Stolbow: Kun ymmärtää omaa historiaansa, ymmärtää myös tunnereaktioitaan


Ota yhteyttä ja kerro millaiseen tilaisuuteen tahtoisit minut puhumaan